A Yang Family Tai Chikung (10-es forma) első workshopját tartottuk októberben.

“A Tai Chi Kung könnyed, rövid darab, de igazán megszólaltatni is lehet, ami mély tudásból fakad, illetve mély tudást ad. Rövidsége előnye is, mert olyan dogokat tudatosít, viszonylag hamar, ami visszajön minden más gyakorlatodban is.”

Vadas Mihály

Keleti Dorottya élménye a workshoppal kapcsolatban:

“Ez a két nap tényleg a tai chi esszenciáját adta át és elevenítette fel bennem. Egy felejthetetlen élmény, ami életerővel tölti fel a napjaimat.

Az első nap, a gyakorlat elsajátításával, feloldotta az előző napok, hetek ellenállásait, megrekedtségeit bennem. Kétségeim eloszlottak, megint éreztem a tetterőt magamban, a megoldási lehetőségek felvillantak előttem.

Erős energiaáramlás indult be a testemben, arcomra mosoly ült, és ez visszhangzott legbelül: ” hogy lehetett e nélkül élni?”. A forma tanulása és finomítása közben Misi elméletben is mindent átadott ahhoz, hogy otthon is tudjak egyedül gyakorolni, a mozdulatokat magamnak korrigálni. Mivel nagyon rövid ez a forma, akár reggel és este is van lehetőségem a gyakorlásra, feltöltődésre, lecsendesedésre a mozgás által.

Egy igazi gyöngyszem, ami visszahozta a tai chi áramlását a hétköznapjaimba.”

Fogadjátok szeretettel a Tai Chi Kung workshop után készült vélemény-videót is:


A következő Tai Chi workshopokról, programokról itt olvashatsz.