Yang Family

Tai Chi oktatás Budapesten

Margitsziget

Tai Chi edzések kezdőknek – Bármikor csatlakozhatsz!

Közös gyakorlás + online program

2021. szeptember 8-tól folyamatosan lehet csatlakozni a kezdő csoporthoz. Minden szerdán és pénteken találkozunk 17.00 és 18.00 között – teljesen kezdő szintről kezdjük a tanulást. 18.00 után a haladók edzése jön, amihez szintén lehet csatlakozni.

Kedves Érdeklődők, Gyakorlók, Jelentkezők!

Kezdő gyakorló társaink számára összeállítottunk egy speciális csomagot.

Az egyik eleme online kurzus, amelynek keretében a gyakorló hetente kap 1 új videót, és ezzel segítjük a folyamatos tanulást, a másik elem pedig az edzéslátogatás lehetősége.

Így az edzés-látogatás mellett otthon is lehet gyakorolni, fejlődni.

Várunk szeretettel!

Vadas Mihály

 

Fizess elő az online Tai Chi kurzusra a vadasmihaly.com oldalon

Yang Family
Tai Chi Tradicionális Forma Online Tanfolyam
103 mozdulat

N

4 edzés áráért

N

Saját online felületet kapsz

N

4 oktató videó havonta

N

Elméleti és gyakorlati tudás

N

Kényelmes tanulás

N

Nem maradsz le, ha nem tudsz eljönni edzésre

N

Bármikor visszanézheted

Gyere el az edzésekre

Az online kurzus díja az edzés díja is egyben.

Szabadtéren, szép és békés környezetben gyakoroljuk a tai chit.

Margitsziget

Danubius Grand Hotel Margitsziget mellett

Szerda és péntek

17.30 – 19.30

Az edzések chi kung gyakorlatokkal kezdődnek. A haladó órához is lehet csatlakozni.

Közös gyakorlás

Vasárnap – 10.00 – 12.00

Oktató

Vadas Mihály
Yang Yajian

(Kezdők és haladók)

A Yang Family Tai Chuan magyarországi instruktora

Oktató

Szűcs Etelka

(Kezdők)

Yang Family Tai Chi oktató

A program felépítése lehetővé teszi, hogy bármikor csatlakozhass a csoporthoz.

Fizess elő Az élet áramlása – Yang Family Tai Chi Tradicionális Forma online tanfolyamra és gyere el az edzésekre, gyakoroljunk együtt!

Vadas Mihály (Yang Yajian)

A Yang Family Tai Chi Chuan magyarországi instruktora

A Színház és Filmművészeti Főiskolán végzett Tv – rendező, az MTV – ben volt főszerkesztő, programigazgató. Tai Chi Chuant több mint 30 éve tanul, illetve tanít.

Több nemzetközi szemináriumot, tábort vezetett, könyvet és videókat adott ki. Sokszoros VB, VK, EB győztes és Magyar Bajnok. Mantak Chia Gyógyító Tao rendszerét évek óta tanulmányozza és oktatja. Rendszeresen szerepel televíziókban, publikál, tart előadásokat.

Fő tevékenysége kelet és nyugat hagyományait, eredményeit ötvözve egy  gyakorlati módszer kidolgozása. A módszer a legkorszerűbb módon segít a 21. század emberének a személyiségintegrációban, a helyes kapcsolatok kialakításában, a megfelelő tapasztalatok, a „saját élmény” megszerzésében.

2007 – ben találkozott Yang Zhenduo nagymesterrel, Yang Jun mestertől 2008 óta tanul. 2009 – óta a Yang Family Tai Chuan magyarországi instruktora. A Magyarországi Taijiquan Egyesület Elnöke.

Szűcs Etelka

Tai Chi oktató

A tai chi lágy, harmonikus, áramló, nyugalmat sugárzó látványa évekkel ezelőtt rabul ejtett, melynek hatására 2012-ben csatlakoztam a Yang Family Tai Chi Chuan Hungary egyesülethez. Nagyon szerencsés vagyok, mert így találkoztam a tai chi kiváló mesterével, Vadas Mihály Yang Yajian-nal.

A folyamatos, alapos és kitartó gyakorlás meghozta az eredményét: a pusztakezes formák mellett a kard és szablya formák elsajátításával sikerült elérnem, hogy 2018-ban megszereztem a „Copper Eagle”, majd 2020-ban a „Silver Eagle” fokozatokat.

„Az energia tiszta öröm”….. ez a gondolat és érzés motivál a folyamatos és közös gyakorlásokon, ahol az energia „tapintható” válik, felerősödik, ezáltal részévé válunk egy hatalmas energia halmaznak, amelyben mint energiát „adó” és „vevő” egyaránt jelen vagyunk.

Egy kínai közmondás szerint „A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell.” Mindenki számára létezik egy ilyen ajtó… az ajtón való belépés motivál arra, hogy gyakorlás közben a folyamatosságot keresem és nem a tökéletességet, elfogadom a jelen pillanatot, elengedem a sérelmeket, megbocsájtok magamnak….

Ha még nem tetted, próbáld ki te is!

A gyógyulás útján – Tai Chi találkozások

Beszélgetés a tai chi-ról Pap Renátával, Karl Péterrel és Vadas Mihállyal

Halgass bele!

Tanulj Tai Chit Online!