Yang Family

Tai Chi oktatás

Telki

Kezdő csoport indul: 2023. március 22.

Tai Chi edzések kezdőknek szerda esténként Telkiben.

Egy ~3 hónapos utazásra indulunk a tai chi világába. Ezalatt megtanuljuk a 10 mozdulatból álló, Tai Chi Kung elnevezésű formagyakorlatot. Ez a Yang Családi Tai Chi Chuan legrövidebb pusztakezes formagyakorlata, Yang Jun nagymester hozta létre. Különösen áramló, ugyanakkor kezdő gyakorlók számára kifejezetten alkalmas arra, hogy aránylag rövid idő alatt nagyon komoly tapasztalatokat, élményeket szerezzenek a tai chiról.

Néhány éve egy nagy kihívást jelentő helyzet állt elő az életemben. Személyes veszteséget éltem át, ami után sok minden megváltozott. Az első idők komoly nehézségei után elindult bennem egy pozitív változási, fejlődési folyamat, ami most is tart. Az életöröm, a lelki béke, a szeretet már jó ideje visszatértek az életembe, a korábbinál is magasabb szinten.

Ebben a fejlődésben az egyik legfontosabb pillér számomra a rendszeres tai chi gyakorlás. Kezdetben már a figyelmem tudatos irányítása a gyakorlás során gyógyítólag hatott. Kiszabadultam a folytonosan zakatoló gondolataimból. Azóta is minden alkalommal élvezem ezt az állapotot. Felszabadító, kikapcsoló, hosszabb távon átalakító.

Ahogy egyre pontosabban tudtam a Tai Chi alapelveket beépíteni a formagyakorlatomba, úgy jelent meg, majd erősödött az energia áramlásának érzése. Fontos szerepe lett a testi, lelki egyensúlyom megtartásában, az életminőségem javulásában.

Vannak tevékenységeink, amiket az Élet teljes gőzzel támogat. Ezeket onnan lehet felismerni, hogy a lét örömét, végtelen nyugalmat és békességet érzünk közben. Gyakran ezt tapasztalom, amikor coachként vagy trénerként támogatom mások fejlődését.

És ilyen nekem a tai chi is. A Jelenben tart és minden pillanatban emlékeztet, mennyire fontos tudatosan bánnom a figyelmemmel. A figyelmet követi az energia, és az energia létrehozza a cselekvést.

Ardai Zoltán

Coach és Tai Chi oktató

 

Vadas Mihály (Yang Yajian) Yang Family Tai Chi mester táboraiban, szemináriumain tanultam és tanulok, fejlődök folyamatosan. Hálás vagyok, hogy a tanítványa lehetek.

Szeretettel várok mindenkit az edzéseken!

;

Helyszín

Telki Tenisz- és Sportcentrum
Telki, Kórház fasor 20.

Edzések időpontjai

2023. március 22-től folyamatosan

Szerda: 18.45 – 20.15

p

Oktató

Ardai Zoltán

06 30/548-2224

Információ és jelentkezés

06 30/548-2224

taichi.zsambekimedence@gmail.com

Yang Family Tai Chi Chuan Zsámbéki-medence

Hamarosan...

Jelentkezés a kezdő Tai Chi edzésekre