egy különleges Tai Chi hét

TAI CHI BOT ÉS TAI CHI ALKALMAZÁS

EGY HÉT AHOL EGYÜTT GYAKOROLHATUNK ÉS FEJLŐDHETÜNK

A szemináriumot vezeti

Shifu Yang Ming: Claudio Mingarini

Tai Chi bot szeminárium

Ritkán adódik lehetőség a Tai Chi Bot használatának elsajátítására. Egyrészt a legtöbb stílusnak már nem része a fegyveres oktatás, másrészt a mesterek is ritkán vezetnek tai chi bot szemináriumot. A Yang Családi Tai Chi Chuan szerves része a rugalmas bottal végzett gyakorlás, és szorosan kapcsolódik a lökő – kéz tanulásához is.

Most megismerheted azokat az egyéni gyakorlatokat, amelyek főleg az erőkibocsátás elsajátításához kapcsolódnak, és amelyek hangsúlyozzák a derék és a helyes koordináció szerepét. A tai chi bot használata során páros – gyakorlatokat tanulhatsz valamint a bot kezeléséhez köthető harcművészeti alkalmazásokat is. Tai Chi stílustól függetlenül ajánlom mindenkinek, aki mélyebb bepillantást szeretne nyerni ebbe a különleges művészetbe.

Vezeti: Shifu Yang Ming: Claudio Mingarini
Időpont: 2022 március 22–24.
Helyszín: Budapest, Margitsziget

Ára

220 € / 3 nap, 80 € / nap

Tai Chi Bot és Tai Chi Alkalmazás együtt

330 €

;

Tai Chi Yong Fa – Alkalmazás

A Tai Chi tanulmányaink során előbb – utóbb találkozunk azzal, hogy megértsük a mozdulatok értelmét, jelentését, ha tetszik harcművészeti tartalmát, ahhoz, hogy még jobban elmélyítsük gyakorlásunkat. A cél nem az, hogy harcművészek legyünk, sokkal inkább az, hogy megértsük ennek a mély művészetnek az alapjait és működését, létrehozói, kifejlesztői eredeti szándékát, a mozdulatok működési mechanizmusát. Hogy tudjuk, mit és miért csinálunk. Ez a megértés visszahat gyakorlásunkra, ha tetszik, így még hatékonyabbá válik, egészségügyi és a személyiség változására kifejtett jó hatásai megsokszorozódnak.

Ezen a két napon a Yang Családi 103 forma elemeinek harcművészeti alkalmazása, a mozdulatok értelmezése, magyarázata a program. A kidolgozott gyakorlatok tiszta forrásból, Yang Chengfu magyarázatai és értelmezése alapján kerültek kifejlesztésre, létrehozásuk során konzultálva és együttműködve Yang Zhenduo és Yang Jun nagymesterekkel. Főleg a Yang stílusú tai chi bármelyik változatát gyakorlóknak javasolt, illetve mindazoknak, akiket érdekel a mélyebb megértés, és a tai chi harcművészeti oldala.

Vezeti: Shifu Yang Ming: Claudio Mingarini
Időpont: 2022 március 25–26.
Helyszín: Budapest, XXII. Közgazdász utca

Ára

150 € / 2 nap, 80 € / nap

Tai Chi Bot és Tai Chi Alkalmazás együtt

330 €

;

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén jelentkezhetsz.

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

06 30/445-0800

info@yangfamilytaichi.hu