Yang Family

Tai Chi oktatás Budapesten

Budafok

Kezdő csoport indul: 2021. szeptember 6.

Pap Renáta

Tao Chi Kung és Tai Chi oktató

“2015-ben egy rosszindulatú betegség változásra kényszerített az életem minden területén. Mivel a sport és a mozgás mindig is fontos szerepet töltött be az életemben így életem legnehezebb időszakában is szerettem volna ha jelen van, ekkor tanultam meg egy csikung gyakorlatsort, amely hatása lenyűgöző volt számomra. Néhány év csikung gyakorlás után ismerkedtem meg a Tai Chi formagyakorlataival.

A Tai Chi mozdulatsoraiból fakadó élményeim, már az első néhány alkalom után messzire mutattak. Az első órák során már tudtam, nem csak néhány órán fogok részt venni és aztán újabb és újabb tevékenységeket keresni, a feltöltődés reményében, hanem megtaláltam a számomra legjobb mozgásformát.

Vadas Mihály bár a Tai Chi formagyakorlatát tanította nekem az elmúlt évek során, a kurzusok impulzusai által jelentősen megváltozott a szemléletmódom is, az életszemléletem. A kurzusok során beépült alapelvek beépültek a hétköznapjaimba is.

Életem történeteit nem tudom néhány mondatban összepréselni, így inkább egyszerűen csak bátorítanék mindenkit, hogy teremtsen időt a Tai Chi kurzusokra-órákra és tapasztalja meg a saját életében a változást és mindazt amit a Tai Chi képes adni.”

Ardai Zoltán

Coach és Tai Chi oktató

“Vannak tevékenységeink, amiket az Élet teljes gőzzel támogat. Ezeket onnan lehet felismerni, hogy a lét örömét, végtelen nyugalmat és békességet érzünk közben.

Gyakran ezt tapasztalom, amikor coachként vagy trénerként támogatom mások fejlődését. És Ilyen nekem a Tai Chi. A Jelenben tart és minden pillanatban emlékeztet, mennyire fontos tudatosan bánnom a figyelmemmel.

A figyelmet követi az energia, és az energia létrehozza a tapasztalást és a cselekvést. Kissé kínaiul hangzik? Örömmel megosztom veled az én „kínai” tanulásomat.”

;

Helyszín

22. kerület
Campona közelében

06 20/487-8665

Edzések időpontjai

2021. szeptember 8-tól folyamatosan

Pap Renáta

Szerda: 9.00 – 10.30
Szerda: 17.30 – 19.00
Péntek: 17.30 – 19.00

Ardai Zoltán

Hétfő: 17.30 – 19.00
Szombat: 09:30 – 11:00

p

Oktatók

Pap Renáta

Ardai Zoltán

Információ és jelentkezés

06 20/487-8665

taichibudafok@gmail.com

Jelentkezés az induló kezdő tai chi csoportba

Választott oktató

A gyógyulás útján – Tai Chi találkozások

Beszélgetés a tai chi-ról Pap Renátával, Karl Péterrel és Vadas Mihállyal

Halgass bele!

Tanulj Tai Chit Online!