HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES, ÖRÖMTELI,

KREATÍV ÉLET

%

TAI CHI

MESTER

“Egy igazi mester soha nem harcművészeteket, harcművészeti technikákat tanít csak, hanem az életet magát, az “élet útját”.”

Mozdul minden

Érzed, hogy valami ismeretlen erő viszi a kezed, nem is tudnád máshová tenni, csak a helyére, mert ez az erő mást nem enged. Furcsa állapot. Mint egy lassított felvételen. Mozdul minden, a világ kitágul, olyan „hatalmas” lesz körülötted.

Önmagunk szeretete

A gondolatok terelgetése szintén egy új minőség. Megtanulhattam, hogy nem kell elveszni bennük, tudatosan irányíthatók. Ez a rész erősítette meg bennem azt a tapasztalást is, hogy a szeretet érzése, az önmagunk szeretetével és elfogadásával kezdődik, és ez sugárzik ki a környezetünk felé.

Mérhetetlen nyugalom

“Egyszer sikerült úgy megcsinálnom a formagyakorlatot, hogy közben megfeledkeztem térről és időről, arról, hol is vagyok valójában. Mintha egy más közegben léteztem volna, és olyan mérhetetlen nyugalmat éreztem, mint még soha.”

Én és a Tai Chi

“Habár nemrég kezdtem újra gyakorolni, de néhány dolog, amit régebben is megéltem thai chi gyakorlás közben, és most is rendszeresen megélem:

belső béke, nyugalom, örömteliség, stresszoldás, inspiráció, motiváltság a gyakorlás elmélyítésére, javuló testtudatosság, rugalmasság, energia áramlása végtagokban.”

Mesterprogram

Tai Chi Mesterprogram

Taníts Tai Chi-t, segíts másokat!

TAI CHI TÁBOR

Energetizáld a tested, urald az elmédet, gyógyítsd meg magad.

Találd meg az egyensúlyt az életedben!

“Ha azt csinálod, amit szeretsz, az a szabadság, ha szereted, amit csinálsz, az a boldogság.”

Az első 100 feliratkozó ajándéka Vadas Mihály: Belső erő című e-könyve.

Iratkozz fel Vadas Mihály - Napi inspirációk levelére

TAI CHI BLOG

A Tai Chi segíthet a betegségek elleni küzdelemben

A Tai Chi segíthet a betegségek elleni küzdelemben

Daniel Davis az Egyesült Királyság immunológiai szakértője Az immunrendszer terápia bátor új világa, amely a test saját védekező képességét használja, mindenféle betegség kezelésében segítséget nyújthat - mondta a vezető brit immunológiai szakértő. Daniel Davis, a...

bővebben
A Tai Chi fokozza az immunaktivitást

A Tai Chi fokozza az immunaktivitást

Az UCLA kutatói megfigyelték, hogy a tai chi gyakorlása önmagában olyan immunválaszt vált ki, amely összehasonlítható akár egy vakcinával is. A tai chi-nak erőteljes hatása lehet az immunrendszerre, mert sikerül egyesítenie a testmozgást, a pihenést és a meditációt...

bővebben
A tanulás folyamatáról…

A tanulás folyamatáról…

„Nem a formagyakorlatok vagy a gyakorlatok megtanulása a cél, hanem hogy legyen egy eszköz a birtokodban, amivel örömteli módon tarthatod egyensúlyban az energiáidat, és amelynek segítségével ráébredhetsz, hogy ez a kulcs mindenhez, Ez soha nem egy kész helyzet, az...

bővebben

Iratkozz fel és értesülj elsőként a programokról, a legújabb bejegyzésekről.

Iratkozz fel a Tai Chi hírlevélre